Diensten
Parking

Ons hotel Le Plaza beschikt over een overdekte privéparkeerplaats met 45 plaatsen. Parkeren is mogelijk tijdens uw verblijf in het hotel aan €35 per nacht. Met een toeslag van €15 kunt u uw auto op de dag van vertrek tot 18.00 uur laten staan. Om de beschikbaarheid te garanderen, raden wij u ten zeerste aan om vooraf te reserveren via e-mail op reservations@leplaza.be.

Internet

Hotel Le Plaza biedt gratis high speed Wi-fi aan in het hele hotel.  In ons business center staan een computer en een printer te uwer beschikking, voor het geval u geen laptop bij heeft of om uw vliegtickets te printen.

Fitness

Revitaliseer uw lichaam en geest in de fitnesszaal van Le Plaza, met uitzicht op de daken van Brussel. De zaal bevindt zich op de 8ste verdieping en is gratis toegankelijk met uw kamersleutel. Ze is elke dag geopend van 7 tot 23u.

Conciërge

De stad Brussel heeft geen geheimen meer voor ons team. Ze helpen u met alle plezier het perfecte restaurant, een gezellige bar, een museum, of eender welke activiteit te vinden in de Europese hoofdstad. Verder kunnen ze u helpen met het organiseren van tours naar elke andere Belgische stad.

Room Service

Indien u uw kamer met haar comfortabele beddengoed en kussens niet wenst te verlaten tijdens uw verblijf, kunnen wij dat helemaal begrijpen… Wij bieden 24u op 24 room service aan, zodat u van uw ontbijt, lunch en elke andere maaltijd kan genieten in het comfort van uw eigen kamer.

Speciale voorwaarden
Familie

Familie staat altijd op nummer één. In Le Plaza maakt familie deel uit van onze filosofie. Wij bieden de oplossing aan voor elk gezin, klein of groot.

Voor baby’tjes tot 2 jaar zal er een kinderbedje bijgevoegd worden in de kamer van de ouders voor 30€ per dag. Voor kinderen van 3 tot 11 jaar vragen we een supplement van 50€ per nacht, voor hen voorzien wij een een extra bed in de kamer (mogelijk vanaf de deluxe kamer).

Het ontbijt voor baby’s tot 2 jaar is gratis, het ontbijt voor kinderen van 3 tot 11 jaar is € 10 wanneer ze hun ouders vergezellen naar het ontbijt.

Toegankelijkheid

Alle faciliteiten van Hotel Le Plaza zijn toegankelijk voor personen met een functiebeperking. Het hotel beschikt over een kamer die aangepast is voor rolstoelgebruikers, met verbrede deuren en douche met zitbank. Aarzel niet ons te contacteren op het nummer +32 2 278 05 70 of via email reservations@leplaza.be indien u graag foto’s wilt zien van deze kamer.

Huisdieren

Bij Hotel Le Plaza verwelkomen wij met plezier u en uw kleine hond (maximumgewicht 30kg). We vragen natuurlijk wel dat uw kleine vriend zindelijk is, regelmatig wordt uitgelaten en niet zonder toezicht in de kamer wordt achtergelaten, behalve tijdens het ontbijt. De ontbijtzaal is niet toegankelijk voor dieren. Het supplement voor uw hond bedraagt 30€ per dag. Wij danken u vriendelijk ons te informeren over de komst van uw hond voordat u aankomt, zodat we alle nodige voorbereidingen kunnen treffen. Helaas accepteren we geen heel grote honden (met uitzondering van geleidehonden), katten en vogels.

Verjaardag

Ons verjaardagsgeschenk voor u ? Een gratis upgrade naar de hogere categorie dan degene die u gereserveerd heeft!

Reserveer eender welk type kamer via onze website of per telefoon en stuur ons een mail met een kopie van uw identiteitskaart of huwelijksakte om uw gratis upgrade te verzilveren. Uw verblijf moet 14 dagen voor of na uw (huwelijks)verjaardag plaatsvinden.

Aanbieding geldig voor alle tarieven en alle kamertypes, voor alle (huwelijks)verjaardagen. Aanbieding geldig naargelang beschikbaarheid

Romantisch arrangement

Speciale en belangrijke gebeurtenissen moeten gevierd worden in stijl. Waar beter dan in ons stijlvolle hotel? Wij hebben alle ingrediënten samengegoten in een romantisch arrangement zodat u een onvergetelijk moment kan beleven met uw geliefde.

Ons arrangement bevat : een fles champagne van 37.5cl, rozenblaadjes in de kamer en een late check out om 14u. (Prijs: 59€ per pakket)

Nuttige informatie
Gegarandeerd de beste prijs

De prijzen die we voorstellen op onze website zijn de meest voordelige. Indien u een betere prijs vindt op een andere website, zullen we ons aanpassen aan dat tarief en stellen we u een upgrade voor naar een hogere kamercategorie dan degene die u gevonden heeft.

Alle op onze website vermelde prijzen zijn volkomen transparant. Op deze manier kent u op voorhand het totaalbedrag  van uw verblijf. Er zullen u onder geen beding reservatie- of andere verborgen kosten aangerekend worden.

Annuleringsvoorwaarden

Reserveringen die gemaakt worden via onze website of per telefoon zijn annuleerbaar tot 16u op de dag voor uw aankomstdatum. U kan uw reservering annuleren voor deze termijn via onze website of via email reservations@leplaza.be.

In vergelijking met andere websites bieden wij u dus gratis een annuleringsverzekering van 100% van uw overnachting aan, indien die minstens één dag voor uw aankomst wordt geannuleerd.

Het garanderen van uw reservering

Reserveringen via onze website kunnen enkel gegarandeerd worden met behulp van een kredietkaart.

Indien u niet beschikt over een kredietkaart, kan u onze reserveringsdienst bereiken op +32 2 278 05 70, om inlichtingen te vragen over andere mogelijkheden. Wanneer de bezettingsgraad van ons hotel het toelaat, zullen wij uw reservering met veel plezier aanvaarden zonder kredietkaart.

Inchecken

Een check-in is mogelijk vanaf 15u op de dag van aankomst. Ons hotel is dag en nacht open, u bent dus op elk moment van harte welkom. Als u voor 15u wenst aan te komen, kunnen we uw bagage in bewaring nemen in onze bagageruimte tot uw kamer klaar is.

Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen we u de mogelijkheid aanbieden om ’s ochtends al toegang te krijgen tot uw kamer. Deze optie is beschikbaar vanaf de Deluxe kamer. Wilt u de garantie hebben dat u vóór 15u kan inchecken, dan raden wij u aan uw kamer te reserveren de avond voor uw aankomst.

Uitchecken

De check-out van de kamer wordt voorzien tot 12u. Als u later dan 12u wenst te blijven op de dag van vertrek , kunnen wij u de volgende formules aanbieden:

  • Uitchecken tussen 12 en 15u:  toeslag van 25% van de kamerprijs
  • Uitchecken tussen 15u en 18u: toeslag van 50% van de kamerprijs
  • Uitchecken na 18u: toeslag van 100% van de kamerprijs