Beleef de magie van Kerstmis in Hotel Le Plaza

Bij aankomst in Le Plaza Brussels tijdens de kerstperiode, stapt u binnen in een feestelijke bubbel, waar u alle zorgen vergeet en geniet van het kerstgevoel waar we allemaal van houden.

Heeft u zin in een ontspannende pauze in kerstsfeer? Wilt u uw dierbaren graag verrassen? Droomt u ervan te overnachten in een prachtig versierd hotel vol traditie, charme en geschiedenis? Kijkt u er al naar uit rond te kuieren door de gezellige straten van Brussel en uw kerstcadeautjes te kopen?

De kerstsfeer hangt in de lucht in uw Brusselse thuis! Verwen uzelf dit jaar met een onvergetelijke ervaring; creëer magische momenten en onuitwisbare herinneringen in het prachtige decor van Kerstmis in Le Plaza Brussels.

We nodigen u en uw geliefden uit om deze speciale tijd van het jaar door te brengen in stijl. Een verblijf in een mooi hotel is een welkome oppepper voor u! Ontdek de fonkelende lichtjes, de prachtige winterse decoratie, de warme kerstsfeer, de heerlijke geur van warme chocolademelk of glühwein en natuurlijk onze beroemde Plaza-kerstboom!

Kom een kerstwandeling maken in onze mooie hoofdstad, de magie van Kerstmis zal immers ook aanwezig zijn in de straten van Brussel: kerstversieringen zijn rijkelijk verspreid in de hele stad, de grote kerstboom zal de Grote Markt en de straten zullen worden verlicht door duizenden lichten”. En zoals het hoort bij Le Plaza brengen wij de kerstsfeer naar u toe.

Wees de eerste om ons kleine kerstparadijs te ontdekken

Ons kerstarrangement biedt u:

 

Mooi kerstcadeau (ter waarde van € 39): 2 speciale kersteditie Plaza mokken, warme chocolademelk en een doos heerlijke huisgemaakte koekjes!

Inbegrepen ontbijt: geserveerd op de kamer, omdat een mooie dag begint met een heerlijk ontbijt

Le Plaza is feestelijk versierd om u helemaal in de kerstsfeer te brengen

Een kerstprijs: vanaf 195€ per kamer per nacht

De voorwaarden van onze aanbieding:

 

Gratis annulering : u kunt uw reservering gratis annuleren tot de dag voor de aankomstdatum.

Ons restaurant is open voor het ontbijt, maar tijdelijk gesloten voor de lunch en het diner. Niet getreurd : we bieden de mogelijkheid om een heerlijke maaltijd te bestellen via onze room service indien u toch graag in het hotel eet.

Koop het perfecte kerstcadeau

Ben je op zoek naar het ultieme kerstcadeau? Geef uw dierbaren iets om naar uit te kijken: schenk hen een voucher voor een verblijf in Le Plaza Brussels!

  • Deluxe voucher cadeaubox – 195€:
    • voucher voor 1 nacht in een Deluxe kamer
    • ontbijt voor twee personen
  • Junior Suite voucher cadeaubox – 295€:
    • voucher voor 1 nacht in een Junior Suite
    • ontbijt voor twee personen

De vouchers zijn 1 jaar geldig vanaf de datum van uitgifte. De geschenkdozen kunnen worden opgehaald bij het hotel of kunnen opgestuurd worden (verzendkosten zijn niet inbegrepen in de hierboven vermelde tarieven).

Neem contact met ons op via reservations@leplaza.be om uw kerstcadeau te bestellen!