Beleef de magie van Kerstmis in Hotel Le Plaza

Bij aankomst in Le Plaza Brussels tijdens de kerstperiode, stapt u binnen in een feestelijke bubbel, waar u alle zorgen vergeet en geniet van het kerstgevoel waar we allemaal van houden.

Heeft u zin in een ontspannende pauze in kerstsfeer? Wilt u uw dierbaren graag verrassen? Droomt u ervan te overnachten in een prachtig versierd hotel vol traditie, charme en geschiedenis? Kijkt u er al naar uit rond te kuieren door de gezellige straten van Brussel en uw kerstcadeautjes te kopen?

De kerstsfeer hangt in de lucht in uw Brusselse thuis! Verwen uzelf dit jaar met een onvergetelijke ervaring; creëer magische momenten en onuitwisbare herinneringen in het prachtige decor van Kerstmis in Le Plaza Brussels.

We nodigen u en uw geliefden uit om deze speciale tijd van het jaar door te brengen in stijl. Een verblijf in een mooi hotel is een welkome oppepper voor u! Ontdek de fonkelende lichtjes, de prachtige winterse decoratie, de warme kerstsfeer, de heerlijke geur van warme chocolademelk of glühwein en natuurlijk onze beroemde Plaza-kerstboom!

Kom een kerstwandeling maken in onze mooie hoofdstad, de magie van Kerstmis zal immers ook aanwezig zijn in de straten van Brussel: kerstversieringen zijn rijkelijk verspreid in de hele stad, de grote kerstboom staat reeds op de Grote Markt en de straten worden verlicht door uitzonderlijke lichten”. En zoals het hoort bij Le Plaza brengen wij de kerstmarkt naar u toe.

Wees de eerste om ons kleine kerstparadijs te ontdekken

Onze kerstarrangement biedt u:

 

Bij uw aankomst serveren we een warm welkomstdrankje

Mooi kerstcadeau (ter waarde van € 19): bij Kerst hoort een cadeautje!

Gratis ontbijt: geserveerd op de kamer, omdat een mooie dag begint met een heerlijk ontbijt

Een gratis upgrade naar een deluxe kamer: voor nog meer comfort! Enkel voor reserveringen gemaakt via onze website!

Le Plaza is feestelijk versierd om u helemaal in de kerstsfeer te brengen

Een kerstprijs: vanaf 135€ per kamer per nacht

De voorwaarden van onze aanbieding:

 

Een veilig verblijf: ons hotel voldoet nauwgezet aan alle gezondheidsnormen met betrekking tot de epidemie.

Gratis annulering op elk moment: u kunt uw reservering gratis annuleren tot de dag van aankomst.

Ons restaurant is tijdelijk gesloten. Niet getreurd : u bestelt lunch of diner bij het restaurant van uw keuze en laat uw maaltijd leveren in het hotel (via een bezorgdienst)! Smakelijk eten in uw kamer! Het hotel zorgt voor borden, bestek en glazen. Dranken kan u desgewenst in het hotel bestellen.

Koop het perfecte kerstcadeau

Ben je op zoek naar het ultieme kerstcadeau? Geef uw dierbaren iets om naar uit te kijken: schenk hen een voucher voor een verblijf in Le Plaza Brussels! Uw voucher wordt verpakt in een luxueuze Plaza geschenkdoos en vergezeld van Eliot, de schattige ambassadeur van Hotel Le Plaza. Aarzel niet om zijn privé-pagina op onze website te bezoeken om hem beter te leren kennen.

 • Deluxe voucher cadeaubox – 135€:
  • voucher voor 1 nacht in een Deluxe kamer
  • ontbijt voor twee personen
  • Junior Eliot – 15 cm
 • Junior Suite voucher cadeaubox – 195€:
  • voucher voor 1 nacht in een Junior Suite
  • ontbijt voor twee personen
  • Senior Eliot – 30 cm

De vouchers zijn 1 jaar geldig vanaf de datum van uitgifte. De Eliot geschenkdozen kunnen worden opgehaald bij het hotel of kunnen opgestuurd worden (Eliots verzendkosten zijn niet inbegrepen in de hierboven vermelde tarieven).

Neem contact met ons op via reservations@leplaza.be om uw kerstcadeau te bestellen!