Le Plaza heet u welkom !

De jaren verstrijken en dezelfde passie als in de beginjaren drijft ons nog steeds verder. Deze passie is om van uw verblijf een perfecte en onvergetelijke ervaring te maken.

Wenst u te verblijven in een hotel vol charme en onze gedrevenheid te beleven, dan bent u aan het juiste adres!

Hotel Le Plaza, parel van de stad, is een perfecte combinatie van elegantie, traditie en comfort.

Aarzel niet om ons de organisatie van alle soorten evenementen, professioneel of privé, toe te vertrouwen. Wij zijn opgetogen u te laten meegenieten van onze expertise in het organiseren van evenementen, en zo uw partner in dit succesverhaal te worden.

Laat u verrassen en vertrouw ons uw project toe !

Laurent De Kerf
General Manager

Onze geschiedenis

Le Plaza in foto’s

Hofleverancier van België

Hotel Le Plaza werd officieel benoemd tot “Gebrevetteerd Hofleverancier van België”. Het is het enige hotel in België dat dit statuut bezit.

De titel “Hofleverancier” is een privilege en een teken van vertrouwen dat toegekend wordt door Zijne Majesteit de Koning. Het waarborgt de kwaliteit van de geleverde diensten en producten.

Deze onderscheiding is een eer, maar tegelijkertijd ook een opgave: Hofleveranciers moeten immers bewijzen dat ze deze titel waardig zijn, ongeacht de omstandigheden, en constant verbeteren in elk domein waarin hun bedrijven actief zijn.

Ontdek onze “Le Plaza” honing, geproduceerd door onze eigen bijen
Onze ecologische bijdrage

Le Plaza wil meer dan een luxehotel zijn en engageert zich daarom om de regels van het internationaal erkende “Green Key Label” te respecteren.

Ook dit jaar kregen we weer de erkenning van dit label.

Ons hotel heeft een actieplan opgezet om een internationale milieudoelstelling te halen en ons personeel en onze medewerkers aan te moedigen om onze planeet te beschermen.

Door dit engagement hebben we de “Green Key”-erkenning gekregen voor ecologisch toerisme. Daarnaast kregen we ook het label “eco-dynamisch bedrijf”, uitgegeven door Leefmilieu Brussel (BIM).