Werken Boulevard Adolphe Max

Houd er rekening mee dat de Adolphe Maxlaan momenteel in aanbouw is. Alle informatie over deze renovaties vindt u op de website van de stad https://www.bruxelles.be/boulevard-adolphe-max.

Het doel van deze herontwikkeling is om de Adolphe Maxlaan in zijn oude glorie te herstellen. Bedankt voor uw geduld en begrip.

 

Dankuwel !

Reserveren op onze site betekent lokaal consumeren!

Bedankt voor het bezoeken van onze officiële website! Wanneer u op onze site boekt, betalen wij geen agency kosten. Om u te bedanken hebben wij op onze website verlaagde prijzen gezet in vergelijking met andere websites. Reserveer nu door op onze knop “Reserveren” te klikken.

 

Maak kennis met de ambassadeur van Hotel Le Plaza, Eliot!

Wij stellen u graag Eliot voor, de schattigste van onze collega’s, die geboren is ter gelegenheid van de 90ste verjaardag van Hotel Le Plaza. Eliot is de ambassadeur van de waarden van het hotel en zal u gezelschap houden gedurende het hele jaar. Hij heeft een aantal zeer belangrijke missies in ons hotel.

Klik op Eliot om hem beter te leren kennen en om zijn privépagina en zijn missies te ontdekken.

Wat zeggen onze gasten

« Het prachtige interieur, de bar… Heel netjes, super lekker uitgebreid ontbijt »

Peggy

Booking.com

« Very clean room, the bathroom was dated but also very clean, the staff were super friendly, the check in check out process went very smoothly, the best thing about our room was the size! It was a big room with an even bigger bathroom. It is 13 min walk to the grand place and there are many fry and waffle shops on the way! Overall our one night stay at this establishment was very pleasant »

Niiush

Booking.com

« Het ontbijt was prima in orde, heel veel dingen te krijgen. Het is een prima hotel voor een paar dagen. De sfeer spreekt mij erg aan »

Josephine

Tripadvisor

« We were pleasantly pleased how large the family room was and extremely high end with the soft touches of free water and chocolates at night turn down and nespresso coffee and even linen hand towels. Style of a palace. Friendly staff and plush lobby »

Gildas

Hotels.com

« Geweldig! Sfeervol en charmant hotel; mooie, ruime en schone kamer met heerlijk bed en grote badkamer met bad en afgescheiden toilet; vriendelijke medewerkers en goed ontbijt. Toplocatie.»

Delia

Google

Le Plaza in foto’s

Le Plaza, het luxe hotel gelegen in het centrum van Brussel

Hotel Le Plaza is de perfecte uitvalsbasis om Brussel en al haar schatten te ontdekken. Het is gelegen op enkele meters van de Nieuwstraat en op tien minuten van de Grote Markt; het historische centrum ligt aan uw voeten tijdens uw verblijf in Hotel Le Plaza. Daarnaast is het hotel een oase van elegantie en traditie pal in het centrum van de stad, die u tot rust kan brengen na een wandeling in de drukke straten van onze bruisende hoofdstad.

In de nabijheid van het hotel:
  • De Grote Markt van Brussel
  • Manneke Pis
  • Het Belgisch Stripuseum
  • Het Magritte Museum
  • Het Koninklijk Paleis
  • De Galeries Saint-Hubert
  • Sint-Katelijne Plein (Belgische gastronomie)

Onze restaurants