Eliot, Ambassadeur van de waarden van Le Plaza vanaf 1 Januari 2020

Wie ben jij, Eliot?

Hallo, mijn naam is Eliot

Ik ben geboren ter gelegenheid van de 90ste verjaardag van Hotel Le Plaza en ben uiterst verheugd u gezelschap te mogen houden en u bij te staan gedurende het ganse jaar.

De waarden van Eliot

E voor Elegantie
Niet alleen in de keuze van stoffen en meubels, maar ook in de ontvangst, de kunst van het tafelen en onze expertise

L voor Loyaliteit
We zijn ervan overtuigd dat trouw wordt opgebouwd door wederzijds vertrouwen, zowel op het niveau van gasten als van medewerkers

I voor Individualiteit
We hebben het geluk u te mogen verwelkomen in een 100% Belgisch familiehuis

O voor Organisator
Omdat wij de experts in events tot ons team mogen rekenen die bijdragen aan het succes van de missie die u ons toevertrouwt

T voor Traditie
Hoteltraditie in haar zuiverste vorm

De missie van Eliot

We informeren u met veel plezier over onze samenwerking met de Child Focus. Met de adoptie van een Eliot draagt u bij aan de financiering van Child Focus en aan de strijd tegen verdwijningen en seksuele uitbuiting van kinderen.

Om een Eliot te adopteren, hoeft u alleen maar langs te gaan bij de receptie, waar we Eliots ter adoptie afstaan vanaf 9€. De opbrengst van deze adopties worden volledig gedoneerd aan Child Focus..

Eliot’s promotion

Gedurende het ganse jaar 2020 zal Eliot de verschillende beroepen in Hotel Le Plaza in de schijnwerpers zetten. Hij begint de eerste maanden van het jaar met het helpen van onze collega’s aan de receptie!

Omdat Eliot erg vrijgevig is, wil hij u graag verwennen! Reserveer uw kamer via onderstaande link en Eliot zorgt persoonlijk voor uw reservering. Momenteelge biedt hij u een ontbijt en een Belgische chocoladereep aan, speciaal gecreëerd voor de 90ste verjaardag van Hotel Le Plaza!

Le Plaza, 90 jaar een luisterend oor

2020 belooft een heel bijzonder jaar te worden: het is de 90e verjaardag van Le Plaza! Zo’n speciale verjaardag dient gevierd te worden! Verschillende projecten die speciaal voor deze gelegenheid zijn ontworpen, zullen het hele jaar door aan u voorgesteld worden. Stay tuned…