Hotel Le Plaza, waar sprookjes uitkomen…

Beeldt u in dat u die ene speciale persoon verrast met een luxueus verblijf in een prachtig hotel… Beeldt u rozenblaadjes in en de meest romantische sfeer… Beeldt u in dat u de nacht van uw dromen samen doorbrengt… Beeldt u in dat u wakker wordt met een heerlijk ontbijt…

Omdat wij echte romantici zijn, wijden wij niet één dag, maar de hele maand februari aan het beste gevoel ter wereld: de liefde!

Niet alleen kunt u genieten van de romantische sfeer in het hotel en op uw kamer, maar tijdens Le Plaza’s maand van de liefde, creëren we ook een unieke romantische filmervaring. Elke avond zullen we een romantische film vertonen in onze eigen gezellige bioscoop, compleet met love seats, popcorn en bubbels.

Toon uw geliefde uw liefde; boek nu het volgende hoofdstuk van uw liefdesverhaal! Hotel Le Plaza’s Maand van de Liefde begint vanaf 4 tot 20 februari 2022.

 

Le Plaza’s Love Story package

  • Een slaapkamer met een tweepersoonsbed
  • Ontbijt inbegrepen voor 2 personen
  • Een late check-out tot 14u
  • Een speciale Valentijnsdagdecoratie in de kamer
  • Een glaasje champagne en een romantisch hapje voor 2
  • 2 tickets voor onze romantische filmervaring en popcorn om te delen

Een verleidelijke prijs vanaf 159€

Indien u een arrangement wenst te boeken, neem dan contact met ons op via telefoon (+3222780100) of e-mail (reservations@leplaza.be) of klik hieronder. Uitzonderlijk dit jaar, omdat we nog meer liefde nodig hebben dan anders, zal deze aanbieding beschikbaar zijn en tot en met 20 Februari !