Mijn reservering
Mijn reservering
Gratis WiFi Gratis WiFi
Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
Gratis WiFi Gratis WiFi

Een Hotel in Brussel met een afgesloten privé parking

Het vinden van een parkeerplaats in het centrum van Brussel is geen gemakkelijke opdracht… Maar wij hebben de oplossing voor u!

Een gesloten en beveiligde privé parking

Hotel Le Plaza beschikt over een afgesloten privé parking met 45 plaatsen. Het is met genoegen dat wij zorg dragen over  uw auto, uw moto, uw fiets of een ander voertuig. Onze parkeergarage bevindt zich in het gebouw, niet zichtbaar vanaf de buitenkant en is beveiligd door een gemotoriseerde poort en bewakingscamera’s. Uw auto is uw oogappel? Voor ons ook!

Valet service

Bij uw aankomst in Le Plaza, kunt u gewoon uw auto bij de ingang van het hotel achterlaten. Onze portiers staan te uwer beschikking 24u / 24. Alles wat u moet doen, is ons uw sleutels toevertrouwen en Fabian, Serge, Michael, Cemal, Dominico en Sebastian doen de rest. Zodra u wilt, vraag dan uw auto aan de receptie en we zullen hem onmiddellijk brengen. Als u zelf uw auto wenst te parkeren zullen onze portiers u begeleiden naar  onze garage.

Tarief

Het parkeertarief bedraagt € 30 per auto voor 24 uur. Indien u enkel overdag parkeert vragen wij een tarief van 16€.

Voor andere vragen, neem dan gerust contact op via 0032 2 278 0570 of mail ons op reservations@leplaza.be, wij staan tot uw beschikking!