Mijn reservering
Mijn reservering
Gratis WiFi Gratis WiFi
Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
Gratis WiFi Gratis WiFi

Hotel in Brussel waar honden zijn toegestaan

Kunt u moeilijk afscheid nemen van uw trouwe viervoeter tijdens een citytrip? Wij begrijpen dat heel goed, want ook wij zijn dierenliefhebbers! Bij het Hotel Le Plaza is het met plezier dat wij u en uw kleine hond verwelkomen. Het is een deel van je familie, dus ook van ons!

Voorwaarden

Wij accepteren kleine honden. Het maximale gewicht is 30kg. We vragen natuurlijk ook dat uw kleine vriend  zindelijk is, regelmatig wordt uitgelaten en niet zonder toezicht in de hotelkamer achtergelaten wordt. Helaas accepteren we geen heel grote honden met uitzondering voor geleidehonden voor blinden en slechtzienden.

Andere dieren zoals katten en vogels kunnen we jammer genoeg ook niet aanvaarden.

Tarief

De toeslag voor uw kleine hond bedraagt 25€ per dag. Deze toeslag zal ons helpen met een grondige schoonmaak van de kamer  zodat er geen enkele verborgen haar wordt overgelaten! Wij kunnen u ook voorzien van een kom water voor een goede hydratatie.

Voordat u aankomt bij het hotel, danken wij u vriendelijk ons te informeren over de aankomst van uw kleine hond, zodat we de nodige zaken kunnen ondernemen . Ook, aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u nog vragen heeft over ons beleid op dieren. U kunt contact met ons opnemen via  het telefoonnummer +32 2 278 0570 of  via e-mail reservations@leplaza.be