Mijn reservering
Mijn reservering
Gratis WiFi Gratis WiFi
Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
Gratis WiFi Gratis WiFi

Hotel geopend 24u op 24 en 7 dagen op 7

Hotel Le Plaza is open dag en nacht, 356 dagen van het jaar !

Op elk moment bent u dus van harte welkom!

Inchecken

Een check-in is mogelijk vanaf 15u op de dag van aankomst. Wenst u later aan te komen dan is er geen enkel probleem , onze receptie is geopend om u te verwelkomen op het moment dat u verkiest. Als u vóór 15u wenst aan te komen, bieden wij 3 mogelijkheden aan:

  • Bij aankomst in het hotel, nemen we uw tassen die we bewaren in onze gratis opslag. U kunt dan Brussel ontdekken of in onze bar of restaurant genieten en de tijd nemen tot dat uw kamer klaar is
  • Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen wij u de mogelijkheid aanbieden om in de ochtend al de toegang tot uw kamer te hebben. Deze optie is mogelijk met een toeslag van € 50
  • Wilt u de garantie hebben dat u vóór 15u kan inchecken, dan raden wij u aan uw kamer te reserveren de avond voor uw aankomst. Deze formule is heel gebruikelijk in de hotelbranche en heet een “pre-registratie” of “Red-Eye” in ons hoteljargon. De extra kosten zijn de kosten van de extra nacht.

Uitchecken

De check-out van de kamer wordt voorzien tot 12u. Natuurlijk kunt u de kamer eerder verlaten  als u dat wilt. Als u moet vertrekken voor ons restaurant voor het ontbijt open is, laat het ons weten en wij zullen u een ontbijtpakket voorbereiden! Als u later dan 12u wenst te blijven op de dag van vertrek , kunnen wij u de volgende formules aanbieden:

  • Uitchecken tussen 12 en 15u:  toeslag van 25% van de kamerprijs
  • Uitchecken tussen 15u en 18u: toeslag van 50% van de kamerprijs
  • Uitchecken na 18u: toeslag van 100% van de kamerprijs

Om een van deze formules te reserveren of gewoon om ons te informeren over u aankomsttijd, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons reservatie departement op +32 2 278 0570 of per mail reservations@leplaza.be.