Mijn reservering
Mijn reservering
Gratis WiFi Gratis WiFi
Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
Gratis WiFi Gratis WiFi

5 Sterren Hotel Service

Ontbijt

Het Amerikaans ontbijtbuffet biedt een ruime keuze aan tussen warme en koude gerechten en verscheidene soorten brood en beleg. Geserveerd tussen 06.30 - 10.00 uur tijdens de week en tussen 07.00 - 11.00 tijdens het weekend.
€29 per persoon of €20 indien online gereserveerd met de kamer

Parking

Luxe Hotel Le Plaza in Brussel beschikt over een 24/24 beveiligde privéparking met voiturier service.
Per nacht €30 - Per dag €16

Internet

Luxe Hotel Le Plaza Brussel biedt gratis internet aan. Maak gebruik van ons Business Center om uw reispas af te printen of verbindt uw eigen computer met onze Wifi.

Hotel Le Plaza en huisdieren

Kleine huisdieren zijn welkom u te vergezellen voor een extra kost van €25 per nacht.

Room Service

Bent u op romantisch weekend genietend van onze comfortabele bedden en gezellig kamers en heeft u geen zin uw hotel te verlaten voor een hapje of ontbijt?
Profiteers van onze roomservice dienst 24/7

Concierge

Niet enkel Brussel, maar heel België heeft geen geheimen voor ons team van conciërges. Zij helpen u met alle plezier het perfecte restaurant, een gezellige bar of eender welke activiteit te vinden in de Europese hoofdstad. Verder kunnen er privétours georganiseerd worden naar elke Belgische stad die u wenst te bezoeken.

Oppasservice

Geniet in Brussel met het volledige gezin!
Wenst u een romantische avond te hebben met twee of een stapje te zetten in de bruisende stad? Luxe Hotel Le Plaza in Brussel verzorgt voor u een babysit, zodat u kan genieten van een zorgeloze avond!
Prijs op aanvraag.

Fitness

U kan gratis gebruik maken van onze fitnesszaal die zich op de 8ste verdieping van luxe Hotel Le Plaza Brussel situeert.

Contact

Het is een plezier voor Nancy Long, onze Front Office Manager,n u te voorzien van bijkomende informatie of om al uw vragen te beantwoorden. Het is haar doel ervoor te zorgen dat uw verblijf in luxe Hotel Le Plaza in Brussel onvergetelijk wordt.

Frequent Flyer Programma - Miles

Beloon uzelf met miles naar aanleiding van uw verblijf in luxe Hotel Le Plaza in Brussel. Bekijk hoeveel miles u verdient op uw reservatieconfirmatie en geef uw kaart tijdens check-in, zodat uw punten gepost kunnen worden op één van de 24 deelnemende bedrijven.