Mijn reservering
Mijn reservering
Gratis WiFi Gratis WiFi
Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie
Gratis WiFi Gratis WiFi

Organiseer een kleurrijk galadiner in Brussel

Als u een galadiner wilt organiseren in Brussel, is het hotel Le Plaza de uitgelezen locatie. Niet alleen vanwege zijn schitterende theaterzaal van 450 m², maar ook vanwege onze ruime ervaring in de organisatie van allerhande evenementen.

Een galadiner met de chef van Le Plaza

Proef uitgelezen gerechten en zalige hapjes, originele en gastronomische menu’s, allemaal met zorg bereid door onze topchef. We besteden niet alleen heel veel aandacht aan verse en kwalitatieve producten, maar ook aan de presentatie ervan, zodat uw gasten ook met hun ogen kunnen genieten van alles wat onze keuken te bieden heeft. En dat alles in een perfect verzorgde omgeving!

Onze chefs zijn echte tovenaars met smaken en kruiden en ze schilderen prachtige gerechten, alles overgoten met de fantasie die nodig is om uw gasten te doen zweven bij elke hap, van het voorgerecht tot het dessert. Succes verzekerd dus, of het nu gaat over 400 couverts en een beperkte tijdspanne of over een uitgebreid privéfeest.

Werk samen met een professionele en ervaren traiteur voor uw galadiner in Brussel

Vernieuwing en klantgerichtheid zijn de sleutelwoorden waar onze chefs mee werken om te zorgen dat uw diner uitzonderlijk wordt. Ze passen telkens andere technieken toe om elke keer weer een origineel en feestelijk diner op tafel te toveren. Daarom besteden ze ook veel aandacht aan de afwerking en de presentatie van alle gerechten, zonder ooit de smaak uit het oog te verliezen!

Onze topchef Olivier Bontemps en zijn team van 10 mensen werken keihard om uw receptie tot een succes te maken en ze kunnen daarvoor gebruik maken van volledig vernieuwde en uitgeruste keukens.

Kom onze arrangementen ontdekken:

Natuurlijk is dit overzicht niet volledig. Ons team staat altijd klaar om samen met u andere mogelijkheden uit te werken.

Een galadiner wordt een onvergetelijk moment

Het is altijd een hele eer voor onze mensen om u te helpen bij de organisatie van uw galadiner. Of het nu gaat over het voorgerecht, het hoofdgerecht of de animatie van heel de avond, wij zorgen ervoor dat uw congres, symposium, cocktail party, productlancering of teambuilding een succes wordt: een prachtige avond die uw gasten in galakleding nooit zullen vergeten.